Fashion gets personal

Epiphany a pornit de la o idee simpla: este neplacut cand o colega apare la birou cu aceeasi rochie ca si a ta in aceeasi zi, cumparata din mall.

De la concept si schita pana la produsul finit.

Insipartie

Studiem prezentul pentru a putea intui viitorul. Suntem atente la femeile din jurul nostru si observam ce haine va fac sa va simtiti bine.

Creeare

Tinem cont de ideile si lucrurile care va plac si incepem sa schitam modelele. Dupa ce o schita prinde un contur final trecem la alegerea materialelor. Acest pas, de cele mai multe ori, este o provocare pentru noi. Daca materialul nu este foarte potrivit pentru model, rezultatul poate fi cu totul diferit de schita initiala. Emotia traita atunci cand prototipul face match cu schita, este inegalabila. Shooting-ul este ultimul pas, unde punem accent pe detaliile produsului si pe emotia pe care o transmite modelul.

Calitate

Un produs trebuie sa fie fara cusur atat pe dinafara cat si pe dinauntru, asa cum tu ai nevoie sa te simti bine, ca sa arati bine. Ne proiectam toate produsele in diferite variante, iar fiecare dimensiune este testata de noi, pentru a ne asigura de calitatea si confortul pe care ti-le oferim.

Atunci cand exista pasiune, totul este posibil.

Fiecare produs reprezinta o evolutie a noastra si este creat cu muta dragoste, bucurie si emotie. Angajamentul nostru fata de noi si implict fata de tine, este sa cream produse care sa iti puna in valoare individualitatea.